Treba podstaći mlade ljude prvenstveno, da probaju nešto novo i da nije sve tako crno kao što možda izgleda na televiziji, u medijima. Car:go je aplikacija za mobilni telefon koja omogućava jedostavno putovanje kroz grad. Putem mobilne aplikacije naručuješ vozilo, plaćaš uslugu prevoza, možeš i da oceniš tog vozača, ako si bio zadovoljan da mu daš pet zvezdica, ako nisi da kažeš zašto nisi. Nudimo i do 50% jeftiniji prevoz kao i mogućnost praćenja samih vozila, po čemu se razlikujemo od taksi prevoza. – Vuk Guberinić, Car:go

Prijavi se na Mint newsletter!

Novi sadržaji na tvom mailu

4 komentara

  1. Padne kisa zoves ih kazu nista slobodno. Jutro i popodne opet nista slobodno. Pojavi se ekipa koja nudi bolji i jeftiniji prevoz taksisti se bune. Ma neka se teraju u tri lepe sa sve zoranom mihajlovic i ostalim kriminalcima kojima smo do sada davali pare. Mars!!!!

    7+

  2. Muka mi je vise od taksista, njihovih ruta voznje, taksimetara, tarifa, nemanja kusura, racuna, prostakluka i dziberane. Ima tu i normalnih ljudi, ali jbg, sta da se radi kada su ovi dziberi vecina. Ovi normalni neka predju da rade za cargo i eto.

    1+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*